Svensk Elitfotboll och NeH har kommit överens om ett fyraårsavtal där NeH blir Officiell leverantör av profilprodukter till Allsvenskan och Superettan.
– Det känns stimulerande att starta upp nya året med ett samarbete där aktören sätter kvalité och kundperspektivet i fokus, säger Jan Karlsson, Försäljnings- och marknadsdirektör på Svensk Elitfotboll.

NeH är ledande företag inom profilprodukter till företag, förbund, evenemang och flera landslag med unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer och exponeringsmaterial, både nationellt och internationellt. Avtalet med Svensk Elitfotboll är på fyra år och innebär att NeH kommer att vara officiell leverantör till ligorna Allsvenskan och Superettan mellan 2018-2021.

– Vi ser mycket fram emot samarbetet med SEF och därmed arbetar NeH nu med både Svenska Fotbollsförbundet, Allsvenskan och Superettan. Det är spännande att brett få arbeta med svensk fotboll som ger båda parter stora möjligheter till synergier, säger Peter Holm, VD på NeH.

NeH kommer att leverera produkter och tjänster till både Allsvenskan och Superettan såsom personalkläder, profil-, evenemangs- och exponeringsprodukter.

Svensk Elitfotboll och NeH kommer se över möjligheterna till koncept och försäljning av souvenirer på liganivå för Allsvenskan och Superettan samt dessutom utveckla en intern ligagemensam webbplattform för inköp på klubbförfrågan.

image1

Jan Karlsson, Försäljnings- och Marknadsdirektör Svensk Elitfotboll, Peter Holm VD NeH och Peter Hultqvist, Key Account Manager NeH

För mer info kontakta:
Jan Karlsson
Försäljnings- och marknadsdirektör, Svensk Elitfotboll
070- 525 88 44
jan.karlsson@svenskelitfotboll.se

Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 995
peter.holm@neh.com