Hammarby är mästare i Folksam U21 2018. Detta efter 2-0 på BK Häcken i finalen på Hammarby IP. Klubben tar därmed hem tre av fyra ungdomstitlar under säsongen.

Matchen böljade fram och tillbaka och präglades av hårt och fysiskt spel. Båda lagen hade varsitt frilägen i den första halvleken och ett par halvchanser, men inte mer än så. Precis när man trodde att domaren skulle blåsa för halvtid i en mållös halvlek uppstod dock en chans där Abdul Halil-Hudu kunde peta in ledningsmålet till 1-0 för Hammarby. Omedelbart efteråt blåste domaren för halvtid.

I den andra halvleken försökte BK Häcken trycka på för en utjämning och Hisingslaget hade också några bra lägen, men ju längre in i matchen vi kom, desto mer tog Hammarby över spelet.

I slutet av halvleken så hade Häcken ett stolpskott genom Gustav Berggren men närmare 1-1 än så kom aldrig Hisingslaget. Istället kontrade Hammarby och kunde avgöra genom André Alsanatis mål.

Hammarby vinner Folksam U21 och kan titulera sig mästare, precis som i U16 och i U19. Klubben tar därmed tre av fyra ungdomstitlar 2018.