C More upprepar, i samarbete med Svensk Elitfotboll och Fotbollskanalen, succén från förra säsongen. Samtidigt som Allsvenskan startar så startar också en ny säsong av C More Manager Allsvenskan.
– I år har spelet fått en rejäl ansiktslyftning som gör managerspelet till en ännu större utmaning med fina priser, skriver C More i ett pressmeddeland.

Ta ut din trupp på 11 spelare som du tror kommer att leverera mest poäng under säsongen och vinn fina priser. Poängräkningen för tävlingen startar med första omgången av Allsvenskan 2016 den 2 april. C More lovar flera nyheter.
Bland annat krävs det nu en exakt startelva inför varje omgång, vilket kräver att deltagarna har full koll på dagsaktuella laguttagningar, skador och avstängningar.

Spelet C More Manager Allsvenskan baseras på de ordinarie matcherna i Allsvenskan 2016 och pågår mellan lördag den 2 april till söndag den 6 november. Spelet delas upp i 2 seperata spel på varsin sida av sommaruppehållet.

C More Manager Allsvenskan Vår 2016 räknar poäng från lördag 2 april 2016 och fortsätter fram till söndag 29 maj 2016.

C More Manager Allsvenskan Höst 2016 räknar poäng från lördag 9 juli 2016 och fortsätter fram till söndag 6 november 2016.

Missa inte chansen att kan utmana C Mores experter, skapa din egen liga och bjuda in vänner för att se vem som är den bästa managern. Max ett lag per deltagare.
– C More Manager är det perfekta sättet att mäta sina fotbollskunskaper och sin förmåga att hitta de nya talangerna. Känslan att vinna över sina närmaste är svårslagen så passa på att utmana vänner, kollegor och familj eller utmana våra experter. Det ger verkligen en extra dimension till att följa Allsvenskan, säger Johan Cederqvist, programchef Sport, C More och TV4-gruppen.

Spela C More Manager Allsvenskan här.