Hösten 2014 var det premiär för det premiär för E-Svenskan. I ett unikt samarbete mellan föreningen Svensk Elitfotboll (Sef), produktionslaget Uncle Ned och Fotbollskanalen kämpade en supporter från varje allsvenskt lag tillsammans med en av klubbens stjärnor för att kunna titulera sig allsvenskans bästa lag på Fifa.

Nu är succétävlingen tillbaka. Varje lag i allsvenskan håller en uttagning där alla tävlingssugna supportrar samt några utvalda spelare gör upp för att få vara del av det tvåmannalag, en spelare och en supporter, som representerar föreningen i den stora turneringen där alla allsvenska lag möts i ett slutspel.
Nytt för i år är en programserie där du kan följa hela vägen fram till den rafflande finalen.

Förra året var det Häcken som tog sig hela vägen fram till mästarpokalen i E-Svenskan och fick därmed 50 000 kronor till klubbens supporterförening. Efter ett riktigt konstmål i finalen mot Kalmar kunde spelaren Sebastian Ohlsson och supportern Roni Sarihan se till att Häcken blev den första mästaren i tävlingen.

Missa inte chansen att få dela passionen och glädjen i E-Svenskan med en spelare från ditt favoritlag. Anmäl dig nu och starta kampen om att bli bäst i allsvenskan på Fifa.

ANMÄL DIG HÄR!

Läs mer på http://www.e-svenskan.se