Svenska Futsalligan (SFL) står i startgroparna att dra igång säsongen och klubbarna ligger i hårdträning inför avspark. Nu är det klart att Nordic Wellness blir ligans officiella träningspartner.
Att spelarna nu kan jobba med rehab, prehab och fysisk utveckling är ett steg i rätt riktning, säger Lasse Ternström, Ligaansvarig Svenska Futsalligan på Svensk Elitfotboll.

Nordic Wellness är en av Sveriges största och främsta friskvårdskedjor med över 217 gym och friskvårdsanläggningar i Sverige. Genom avtalet så kommer samtliga föreningar i SFL att genomföra aktiviteter som rehab och fysisk utveckling med sina spelare hos Nordic Wellness.

– Som en del av ligans och klubbarnas utvecklingsresa ingår att utveckla sporten och då var Nordic Wellness ett självklart val som samarbetspartner. säger Lasse Ternström.

– Vi på Nordic Wellness försöker att ständigt utveckla våra anläggningar och att ligga i framkant. Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss. Klubbarna och spelarna i SFL är varmt välkomna hos oss. Vi ska göra allt vi kan för att hjälpa dem att bli ännu bättre futsalspelare, säger Magnus Gustavsson Försäljningschef på Nordic Wellness.

Årets upplaga av Svenska Futsalligan startar den 12 oktober med mötet IFK Göteborg – Djurgårdens IF.

FOTO: Calle Appelqvist