Är du i början av din karriär? Vill du utvecklas inom redovisning och söker en miljö där alla hjälps åt? Tycket du om möten med människor och tilltalas av att agera spindeln i nätet? Är du fotbollsintresserad? Då kan det vara dig vi söker!

Svensk Elitfotboll har sedan något år tillbaka ett mål att bli Nordens bästa liga. Arbetsuppgifterna för kansliet som finns i Arenastaden i Solna utvecklas och vi behöver nu anställa en kanslist. Innehållet i tjänsten är bred där arbetsuppgifterna är delad mellan ekonomi och mer allmänna kontorsuppgifter.

Rollen innebär främst att avlasta ekonomichefen i hanteringen av kund- och leverantörsreskontra. Detta innebär kundfakturering, kontering av leverantörsfakturor, attestbevakning och betalningar.

I tjänsten ingår även ett ansvar för löpande kontorsgöromål vilket innebär allt från enklare inköp och ta emot gäster till att vara ansvarig för bokning av konferensrum, resor, utskick och sköta anmälningar och övrig administration kring konferenserna.

Uppdragsgivare: Föreningen Svensk Elitfotboll

Ort: Solna

Vem söker vi? 
Vi söker nu dig som är gymnasieekonom eller motsvarande och har några års arbetslivserfarenhet, och då gärna från leverantörsreskontraarbete.

Vi har en tidvis omfattande administrativ börda med protokoll, arkivering och dokumentation, varför det är viktigt för tjänsten att sökanden har en mycket god administrativ förmåga likväl som förmåga att uttrycka sig väl i skrift.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Du är prestigelös och social samt har ett eget driv. Då tjänsten innebär mycket kontakter, både interna och externa, förutsätter vi att du är kommunikativ, positiv och pedagogisk samt ser kundservice som en naturlig del i ditt arbete. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 22 april, då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via www.dfindfinance.se eller klicka HÄR! för att komma direkt till ansökningsformuläret. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg, fredrik.sjoberg@dfindfinance.se alternativt 070-348 99 96.

Organisationsbeskrivning

Svensk Elitfotboll är en intresseorganisation för föreningarna som spelar i de två högsta serierna i svensk fotboll, Allsvenskan och Superettan. Föreningen skall tillvarata elitfotbollens intresse, ekonomiskt såväl som verksamhetsmässigt.