BK Häckens anfallare Alhassan Kamara startar en insamling till förmån för folket i Sierra Leone efter det att 500 människor dött i jordskreden tidigare i veckan.
– Jag vet inte om jag förlorat mina vänner där nere, säger han till Fotbollskanalen.

Kamara som kommer ifrån Sierra Leone åker i dagarna ner till Freetown för att hjälpa till så mycket han kan efter katastrofen som kostade 500 människoliv och har startat en insamling på swisch där ”Crespo” har lagt upp Chris Smallings använda matchtröja på Tradera. En tröja som Kamara fick efter en träningsmatch mot Manchester United när Kamara spelade i AIK.

– Människor har förlorat sina liv där nere och jag vill åka dit för att hjälpa till. Jag vet inte om jag förlorat mina vänner där, om de är försvunna eller döda. Så jag behöver åka dit för att hjälpa till, säger han till Fotbollskanalen och tillägger att människor måste få förstå exakt vad som hänt i Sierra Leone.

”Crespo” har också beslutat att alla intäkter från hans kommande bok ska gå till katastrofhjälpen och nu har han alltså startat en insamling.

Läs mer om insamlingen på ”Crespos” Instagram.