IFK Göteborgs Tobias Hysén ställde under det allsvenska uppehållet upp som hemlig gäst när Svenska Spelombud från hela landet träffades i Göteborg inför landskampen Sverige – Peru.
– Det är extra kul att Tobias Hysén ställer upp och gör detta på sin fritid, säger Anders Malmquist, Distriktsansvarig på Svenska Spel.

Under Tobias Hyséns medverkan på ombudsträffen på O`Learys på Avenyn i Göteborg så fick anfallaren, intervjuad av Fredrik Wallin, försäljningsansvarig i IFK Göteborg, bland annat berätta om sin egen tid i landslaget och sina förväntningar på Sverige i årets VM. Åhörarna var cirka 50 Svenska Spelombud från hela landet.

– Tobias Hyséns medverkan var mycket uppskattad. Det var en skön mix av åhörare. Det var inte bara stora starka butiker som var där utan även mindre butiker och ombud, säger Anders Malmquist och fortsätter.

– Ofta när vi har träffar så blir det väldigt lokalt, men den här gången var det med ombud även från Småland och Skåne som vunnit sin medverkan i en tävling. Det är kul att se att ombuden lär känna och inspireras av varandra.

IMG_6206 (kopia)

De medverkande ombuden från Svenska Spel informerades också om den nya spellagsstiftningen innan matchen plus att de fick deltaga på en quiz.

Matchen mellan Sverige och Peru slutade 0-0.