Allsvenskan Fantasy sätter nytt rekord. För första gången har spelet över 50 000 registrerade användare.
– 50 000 är en drömgräns som vi har strävat efter länge att nå över, så det är fantastiskt kul. Nu går vi mot nästa drömgräns som är 100 000, säger Adam Kalin, ansvarig för Allsvenskan Fantasy på Svensk Elitfotboll.

Det totala antalet registrerade användare är 52 500. En ökning med hela 28% jämfört med 2023.

– Det är tydligt att intresset för Allsvenskan Fantasy ökar varje år och det finns goda förutsättningar att konceptet växer ännu mer även kommande år. Förutom att det är en kul tävling där man har chansen att visa sina kompisar vem som kan mest om Allsvenskan så är det också ett incitament för att hitta spänning i matcher i Allsvenskan som man annars kanske inte hade följt på grund av att ens favoritlag inte spelar, menar Adam Kalin.

Allsvenskan Fantasy går ut på att välja 15 spelare till ditt lag och hålla tummarna för att just dina spelare levererar under säsongen. Närmre än så här är det få som kommer att träna ett allsvenskt drömlag.

För att spela Allsvenskan Fantasy så behöver man ett Fotbollskonto. Med Fotbollskonto kan man förutom att spela Allsvenskan Fantasy även se innehåll från klubbarna och ligan på fotbollplay.se. Man kan också köpa biljetter och administrera dem i din klubbapp eller Allsvenskan Live.

Läs mer och spela Allsvenskan Fantasy här.