Tisdagen den 30 mars genomförs 2021 års upptaktsträff inför Allsvenskan. Delar av programmet sänds direkt i discovery+

Upptaktsträffen kommer precis som 2020, på grund av pandemin, att hållas digitalt. I år höjs ambitionsnivån ytterligare då upptaktsträffen delas in i tre delar. Den tredje och avslutande delen blir publik och sänds direkt i discovery+.

De två inledande delarna får fokus på sportmedia. Likt den fysiska upptaktsträffen kommer helt exklusiva intervjuer med tränare och lagkapten i lagen erbjudas media via individuella teamsmöten, med möjlighet till inspelning för att använda i egna kanaler. I samarbete med discovery+ erbjuds även möjlighet till intervju med expertkommentatorerna Alexander Axén och Jens Fjellström. 

Svensk Elitfotboll bjuder också in media och andra intressenter till ett digitalt program innan intervjuerna, där SEF kommer att lyfta och informera om aktuella ämnen inför säsongsstarten. Här avslöjar vi även det traditionsenliga medietipset om utgången av Allsvenskan 2021.

I den tredje och avslutande delen kan tittarna på discovery+ se tränarintervjuer och aktuella reportage inför säsongsstarten.

Innehåll:
Del 1
15:30-17:00 
Svensk Elitfotbolls webbsändning – information från ligan inför säsongsstarten

Del 2
17:00-19:00 
Individuella tränar-, spelar- och expertintervjuer
Media erbjuds egna exklusiva intervjuer med möjlighet till inspelning att använda i egna kanaler.

Del 3
19:00-20:30 Uppsnack Allsvenskan på discovery+
Discoverys experter Alexander Axén och Jens Fjellströmsnackar upp den Allsvenska säsongen tillsammans med tränare, spelare och aktiva i fotbolls-Sverige.