Nu är Allsvenskans officiella podcast igång! Premiäravsnittet spelades in under upptaktsträffen i Malmö där programledaren Adam Kalin fick sällskap av en expertpanel bestående av Elena Lövholm, Mattias Thylander och Stefan Thylin.

I premiäravsnittet har panelen tippat Allsvenskan och det bjuds på en genomgång av samtliga lag i serien. Mattias Thylander förutspår att Malmö FF försvarar sitt SM-guld från förra säsongen. Elena Lövholm och Stefan Thylin tror att AIK blir svenska mästare 2014.

– AIK har ett komplett lag. Allsvenskans bästa mittbackspar, Celso Borges som är en kreatör av hög klass på mittfältet, och Henok Goitom som får omgivningen att växa. De har också två avslutare av hög klass i Kennedy Igboananike och Teteh Bangura, säger Stefan Thylin.

I botten kommer lag som Falkenberg, Gefle, Brommapojkarna och Halmstad att få kämpa hårt för att hålla sig kvar i Allsvenskan tror panelen. Nykomlingen Falkenberg tar jumboplatsen enligt Thylin och Thylander – men Lövholm tror att ett annat lag får det ännu tuffare:

– Nu när Pelle Olsson lämnat tror jag att Gefle kan få ett riktigt mörkt år, säger hon.

Allsvenskans officiella Podcast hittar ni på:
http://www.allsvenskan.se/1-uppsnackstraff/ 

Eller på Itunes http://bit.ly/1gZkLR8

 

Har du synpunkter eller frågor om avsnittet? Använd hashtagen #allpodd på Twitter eller mejla programledaren Adam Kalin på adam.kalin@byrandagny.se.