Snart är väntan över! Säsongen närmar sig med stormsteg och spelarna är snart redo att kicka igång. Är du? Just nu har Allsvenskan en tävling där man söker Allsvenskans skönaste supporter, ”Supersupportern”. Kriterierna för att delta i tävlingen är att man ska ha stor passion för sitt lag och kunna demonstrera detta genom en video. Tävlingsbidraget laddar man upp här: http://bit.ly/151qs3t

Sedan startar en omröstning på Facebook den 30 januari där de tre bidragen som fått flest röster går vidare till final. En jury utser den slutliga vinnaren som då vinner årskort till sig själv och till en vän samt en matchtröja.

– Vi vet att det finns grymt många fans där ute med stor passion för sitt lag och vi vill hitta dem som också är beredda att visa det genom en film. Alla kan vara med och tävla, sen gäller det att ha lite fantasi, charm och humor för att få mycket röster, säger Åsa Friberg, Kommunikationsansvarig på Svensk Elitfotboll.

 

Vill du vara med och tävla?
Gör då så här:
1. Filma dig själv (eller någon i din närhet) och visa varför du är Allsvenskans skönaste supporter.
2. Ladda upp klippet här http://on.fb.me/1y0Xzz5 så att andra kan rösta.
3. Fyll i ditt namn och en e-postadress så att Allsvenskan kan kontakta dig.
4. Du är nu med och tävlar om två årskort (ett till dig och ett till en vän) och en matchtröja från ditt favoritlag! Om du redan har årskort till kommande säsong får du istället ett presentkort motsvarande samma värde i klubbshopen.

Tävlingsvillkor:
– Arrangör för denna tävling är Allsvenskan (Föreningen Svensk Elitfotboll).
– Man kan endast delta i tävlingen en gång.
– Tävlingen pågår mellan den 15 januari 2015 och 6 februari 2015.
– Vinnaren presenteras den 9 februari 2015.

Vid frågor kring tävlingen så går det bra att maila till info@svenskelitfotboll.se  > ”Supersupportern”.