Årets upplaga av Folksam U21 är offentliggjord. Serien spelas för andra säsongen i rad i ett nytt format, med undantaget den norra serien.

Totalt deltar 23 föreningar fördelat på tre divisioner i årets U21. Precis som 2018 så spelas U21-serien som en enkelserie på våren och en enkelserie på hösten där vinnaren i norra och södra Allsvenskan möts i en final. Undantaget är den norra Allsvenskan där antalet deltagande föreningar gör att Superettan Norra uteblir.

De två lägst placerade lagen i U21 Allsvenskan Södra byter efter vårens enkelmöten plats med de två högst placerade lagen i U21 Superettan Södra. Serierna nollställs och vinnaren efter höstens enkelmöten spelar final mot vinnaren i U21 Allsvenskan Norra.

U21 Allsvenskan Norra spelas med dubbelmöten och nollställs inte efter vårens spel. Vinnaren efter höstens matcher möter vinnaren i U21 Allsvenskan Södra i final.

Startdatum är 19 mars för vårsäsongen och 9 juli för höstsäsongen. Finalen spelas preliminärt den 30 oktober.

Åldersbegränsningen slopas precis som 2018 och varje klubb ansvarar för att unga spelare i klubben får matchning ihop med seniorspelare.

U21 Allsvenskan Norra:
AFC Eskilstuna
Djurgårdens IF
IFK Norrköping
Örebro SK
Degerfors IF
IF Brommapojkarna
Syrianska FC
Västerås SK

U21 Allsvenskan Södra:
BK Häcken
Falkenbergs FF
Helsingborgs IF
IF Elfsborg
IFK Göteborg
Kalmar FF
Malmö FF
Halmstads BK

U21 Superettan Södra:
GAIS
Jönköpings Södra IF
Trelleborgs FF
Varbergs BoIS
Östers IF
IFK Värnamo
Utsiktens BK

Spelschemat för U21 finns i sin helhet på SvFF:s hemsida.