Mjällby AIF:s Jacob Bergström och IF Elfsborgs Jimmy Thelin har av Elitdomareklubben utsetts till årets spelare respektive årets ledare. Dessutom vinner Andreas Persson, Degerfors IF, pris som årets domarvän.

Elitdomareklubben (EDK) i fotboll utser varje år den ledare och spelare som under året utmärkt sig genom sitt sätt att stödja domarrollen. Årets ledare och spelare bidrar genom sin ödmjuka, balanserade och sakliga ledarstil till att underlätta arbetsmiljön för domarna. De nominerade utses årligen av EDK:s styrelse och pristagarna utses genom omröstning bland EDK:s medlemmar.

Domarnas pris till årets spelare 2021 går till Jacob Bergström, Mjällby AIF:
Trots sin fysiska spelstil med tuffa närkamper är Jacob positiv i sin approach till oss domare och han ger och tar, ofta med både humor och glimten i ögat. Detta bidrar till en bättre stämning på plan och därför utses Jacob Bergström till årets spelare 2021.

Domarnas pris till årets ledare 2021 går till IF Elfsborgs Jimmy Thelin:
Jimmy har fortsatt med sitt framgångsrika ledarskap och fortsätter att uppträda på ett respektfullt sätt mot oss domare. Jimmy framförsina synpunkter på ett konstruktivt och lugnt sätt och väljer så gott som alltid att fokusera på sin egen och sitt eget lags insats, snarare än på domaren. Detta gör att Jimmy Thelin utses till årets ledare 2021.

Andreas Persson, Degerfors IF, utses till årets domarvän:
Med ett stort engagemang och en ambition att göra det lilla extra för oss domare bidrar Andreas till att vår domarvardag blir bättre. En härlig person som är duktig på att planera bidrar också till att Andreas Persson utnämns till årets domarvärd 2021.

Domarnas priser har delas ut sedan 1977.