När IFK Göteborgs Patrik Karlsson Lagemyr gjorde 3-1 borta mot Helsingborg så skickade han indirekt också 1.4 miljoner till en spelare på Måltipset i Småland.
– Det är ju sjukt kul att mitt mål även gjorde att en vinnare blev miljonär, säger Patrik Karlsson Lagemyr till Svenska Spel.

Vinnaren blev så klart glad över vinsten men poängterar också till Svenska Spel att hon håller på ett annat lag i Allsvenskan.
– Men tro inte att jag börjar heja på Göteborg för det här. Är man AIK:are så är man det livet ut! Jag har inte bestämt hur jag ska göra med vinstpengarna och hur vi ska fira. Men det mycket väl bli så att jag åker upp till Stockholm och Solna för att se mitt AIK på Friends Arena.

Den nyblivna miljonären bor till vardags i Gnosjö och har spelat på Måltipset i 20 år, varav alltid samma system med nio matcher. Till slut gav det utdelning, och det tack vare IFK Göteborg. Och det finns i alla fall en i familjen som gladdes även åt de blåvita.
– Oj vad det här gör att man mår bra. Min son, som håller på IFK Göteborg, var jätteglad när de vann mot Helsingborg och berättade att deras 3-1-mål gjorde mig till miljonär.