Har du drömt om att kunna kryssa av “fotbollsproffs” från din bucket list? Svenska Spels Lotto och Djurgården släpper tillsammans tre virtual realityfilmer för att ge fler människor möjligheten att känna på hur det är att vara en Allsvensk spelare.
– Med upplevelsen av att bli ett fotbollsproffs vill vi låta ännu fler pröva på hur det känns att bocka av sin Bucket list, säger Charlotte Burlin, marknadschef turspel på Svenska Spel, i ett pressmeddelande.

Lottos och Djurgårdens filmer presenteras i så kallade 180-videoupplevelser som ger tittaren en känsla av att vara på plats och medverka i filmen. Den första filmen handlar om en träning med Djurgården. Kameran är placerad på en av spelarna i Djurgården under en av lagets träningar.

Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel hälsar välkommen och sedan får tittaren träna med Djurgården och känna på både hårda närkamper och skjuta skott på mål innan Bosse Andersson avslutar med att tacka för insatsen.

I del två får tittaren följa med in på Bosse Anderssons kontor och se hur det fungerar bakom kulisserna och i den tredje delen kommer en inmarsch för första gången någonsin att livesändas på Facebook i 180-video när Djurgården möter IK Sirius i Uppsala.