C More satsar på ett fotbollsmagasin under säsongen. Varje måndag kommer Fotbollsmåndag att sändas där C Mores programledare, experter och gäster analyserar och diskuterar aktuella matcher.
– Med förra årets publikökning på sanslösa 40 procent är Allsvenskan hetare än någonsin. Nu ser vi fram emot en ny och spännande säsong med flera stora matcher, säger Johan Cederqvist, Programchef Sport på C More.

Fotbollsmåndag kommer att sändas varje måndag klockan 21:30 i C Mores kanaler samt på TV12, på Fotbollskanalen och på SportExpressen. Detta innebär också att C More inte kommer att ha studio på de allsvenska arenorna på måndagar utan kanalen fokuserar i stället på att göra täcka måndagsmatcherna i samband med Fotbollsmåndag. Programmet kommer ledas av Jonas Dahlquist tillsammans med experterna Olof Lundh och Jens Fjellström.
– Vi ser fram emot att förmedla den passion som finns ute på de allsvenska arenorna i ett helt nytt format. Den närvaro som C More, Fotbollskanalen och SportExpressen har ute i Fotbollssverige kommer ge ett rappt program med heta diskussioner, avslutar Cederqvist.

C More kommer också att samarbeta med TV4 Sport under säsongen vilket innebär att samtliga matcher som TV4 visar även kommer att kunna gå att ses i C Mores kanaler och appar. Matcherna i Superettan ramas in med intervjuer och fem minuters uppsnack innan matchstart.

Robert Johansson / FOTO: Bildbyrån