Fotbollskampen, appen med frågesport om Allsvenskan har fått sig en vinnare från säsongen 2016. Christer Johansson vann samtliga månadsomgångar och självklart även summeringen av säsongen.
– Väldigt kul att få ta emot priset från de här stjärnorna, säger Johansson efter att han tagit emot priset under galan Allsvenskans Stora Pris.

I direktsändning togs Christer Johansson in i Allsvenskans Stora Pris, för att ta emot priset som årets vinnare i Fotbollskampen. Det är en riktig fotbollsnörd som har om fötterna när han går in och spelar.
– Jag ser alla Malmös hemmamatcher på plats. Sen har jag C More och följer matcher under hela året.
– De olika säsongerna 2014,15, 16 och Legendarer är favoritkategorierna.

I direktsändning ställde programledare Jonas Dahlquist en kontrollfråga för att se så att Christer verkligen är värd priset
– Vem var den förste spelaren som fick rött kort i Allsvenskan 2016? frågade Dahlquist.
– En gammal Malmö-spelare, Jasmin Sudic, svarar Christer efter en kort betänketid.

Under säsongen har Christer Johansson hunnit spela 13 000 matcher i Fotbollskampen.
– Det låter lite nördigt, men jag spelar på kvällarna sådär framför tv:n.
– Det började med att jag spelade mot kompisar, men de droppade av när de förlorade så ofta mot mig. Nu slumpar jag motståndare varje gång, men man har ju lärt känna några av dem man mött, man skriver i chatten när man möts och sådär.

Christer fick ta emot en blomsterkvast och en signerad tröja från favoritlaget Malmö FF ur handen från före detta MFF-spelaren Anders Andersson, numera expert i TV4 och C More.
– Väldigt kul och särskilt att få priset av Anders, en gammal Malmö-påg, säger en hedrad vinnare av Fotbollskampen 2016.

Fotbollskampen har 2016 över 50 000 användare och det har spelats nära tre miljoner matcher.