Allsvenskans nya officiella partner, tillika namnpresentatör, DHL Express aktiverade sig i samband med Örebro Airport Day och passade på att locka folk till matchen mellan Örebro SK och GIF Sundsvall i Allsvenskan.
– Vi delade ut 100 biljetter till matchen, säger Ann Berglund, Kommunikationsansvarig på DHL Express.

Örebro Airport fyllde 40 år och passade på att öppna upp flygplatsen för en dag. Samma dag var DHL matchvärd för matchen mellan Örebro SK och GIF Sundsvall och DHL Expresss passade på att i samarbete med ÖSK slå två flugor i en smäll och samtidigt locka flygplatsens besökare till matchen i Allsvenskan.

IMG_7321

– DHL Express var på plats på Örebro Airport Day med vårt flygplan och vi delade ut flaggor med logotypen för Allsvenskan till alla besökare. Vi hade också en fotbollsvägg med oss där den som lyckades skjuta mål erbjöds biljetter till Örebro SK – GIF Sundsvall. Totalt delade vi ut 100 matchbiljetter, säger Ann Berglund och fortsätter.

– Det var jättelyckat med fotbollsväggen. Vi fick många besökare och det var kul att dela ut fotbollsbiljetter till allmänheten.

IMG_7343

Totalt beräknades mellan 5000 – 10 000 besökare vara på plats på Örebros flygplats den här dagen och många var intresserade av vad DHL Express hade att erbjuda.

– Det är ovanligt att vi visar upp vårt flygplan för allmänheten och det var långa köer för att gå ombord och tittapå flygplanet. Vi fick också många frågor om Allsvenskan och vårt partnerskap. Det blev mycket exponering.

Örebro SK vann matchen i Allsvenskan mot GIF Sundsvall med 2-1.