Discovery startar en ny pod för Allsvenskan. Podden med experterna Jonas Dahlquist och Irma Helin kommer hittas på Spotify under namnet Allsvenskan enligt Irma och Jonas.

Allsvenskan enligt Irma och Jonas ska ge fotbollsfans möjlighet att följa vad som sker i Allsvenskan i stort utöver läget i det egna laget. Och tillsammans med Discoverys Allsvenskanpodd samlas även 16 andra fotbollspoddar skapade av supportrar, för supportrar. En rad helt nya poddar och några redan existerande blir en del av Allsvenskan-hubben på Spotify. 

– Jag är ruggigt taggad på det här. För mig och åsiktsmaskinen Jonas kan det aldrig bli för mycket Allsvenskan. Och inte minst ser jag framemot supporterperspektivet, vi vet alla vilka konversationer som försiggår fans emellan hemma i TV-sofforna, nu tar vi in dem i studion, säger Irma Helin, fotbollsexpert på discovery+. 

– Det är extra spännande att att kunna involvera supportrarnas syn på vad som händer i just deras klubb, jag tror det kan betyda mycket att att få höra vad de tänker och känner kring sitt lag. Sedan får man aldrig nog av allsvenskt snack så jag ser fram emot det här jättemycket, säger Jonas Dahlquist

Genom att lansera en hubb för Allsvenskan stöttar Spotify, tillsammans med Unibet och Discovery, supporterkulturen i Sverige och låter fansen höras i en tid när läktarna fortfarande står tomma.