I digitala Uppsnack Allsvenskan LIVE respektive Uppsnack Superettan LIVE höjde Dplay temperaturen inför säsongsstarten. Samtliga huvudtränare i de 32 SEF-klubbarna intervjuades precis som vanligt inför det som komma skall. Det som däremot var annorlunda var det traditionsenliga lagfotot av tränarna.

På grund av coronapandemin så blev det traditionsenliga uppsnacket inför Allsvenskan och Superettan annorlunda jämfört med någonsin tidigare. Intervjuerna kunde genomföras via video men att fysiskt samla tränarna för en gemensam bild med årets matchtröjor blev svårare. På temat digitalt så löste produktionen på Dplay detta genom att klippa ihop samtliga tränares videosamtal till en och samma bild.

Under ledning av Jonas Dahlquist och Alexander Axén fick tittarna, i Uppsnack Allsvenskan LIVE, höra hur de allsvenska klubbarna laddat upp inför den minst sagt annorlunda säsongen 2020.

Innan programmet så hade media fått tippa utgången av säsongen och där tippas Malmö FF, Hammarby IF, Djurgårdens IF och AIK ligga i topp.

Superettans uppsnack sköttes av Camilla Enström och Niklas Jarelind och genomfördes på samma sätt som allsvenskans uppsnack. I Superettans mediatips var Halmstads BK och Jönköpings Södra IF favoriter, tätt följda av IK Brage och Degerfors IF.

Se Uppsnack Allsvenskan LIVE i efterhand här och Uppsnack Superettan LIVE i efterhand här.

Allsvenskan inleds söndag den 14 juni medan Superettan startar tisdag den 16 juni.