Bröderna Michael och Henric Holmberg hämtade under veckan ut den ligaboll de budade hem under vinterns Musikhjälpen. Bröderna valde att lägga ut 7551 kronor på bollen till förmån för barn i krigs rätt att gå i skolan och fick som tack träffa sitt favoritlag, Falkenbergs FF, över en lunch i samband med överlämnadet av bollen.
– Idag är en dag att vara stolt över, skriver Michael Holmberg i sociala medier.

Det var under höstens Musikhjälpen som bröderna Holmberg beslutade sig för att delta i Svensk Elitfotbolls budgivning på den officiella ligabollen och blev efter viss budgivning ensamma ägare av Selectbollen för 7551 kronor som oavkortat går till barn i krigs rätt att gå i skolan.

I samband med säsongsstarten bjöds Michael och Henric in till Falkenbergs FF där de fick träffa spelarna över en lunch och se på klubbens lokaler innan bollen signerades av spelarna och överlämnades till bröderna.

– Stort tack till Falkenbergs FF, främst marknadschefen Linus Folkesson som bjöd på ett väldigt vänligt bemötande. Tack även till Svensk Elitfotboll som arrangerade auktionen. Bollen är nu fint placerad på hyllan här hemma, skriver Michael Holmberg.