Svenska Spel lanserar Oddset-murveln. 16 lokala murvlar kommer att väljas ut till att under säsongen 2019 följa sitt favoritlag i Allsvenskan och rapportera från träningar och matcher.
”Nu erbjuder vi chansen att bli en del i Oddsets arbete med att leverera värdefull, sensationell, viktig och tidigare okänd information om lagen i fotbollsallsvenskan till Sveriges alla fotbollsfans”, skriver Svenska Spel på sin hemsida.

Uppdraget för murvlarna startar i slutet av maj och går ut på att var och en av murvlarna ska göra minst tre reportage för sitt allsvenska lag inför förbestämda matcher, fördelat på hela säsongen 2019.

Svenska Spel skriver följande på sin hemsida om murvlarna:
”Som stolt huvudsponsor till Fotbollsallsvenskan ger Svenska Spel dig chansen att få en unik och personlig inblick i ditt allsvenska lag. Vi öppnar dörrar och ger dig kontakterna. Ditt uppdrag är att med papper, penna, diktafon och mobilkamera skapa sköna reportage med spännande infallsvinklar. Vad gör spelarna på fritiden? Hur varvar de ner och hur taggar de till? Vad käkar de före och efter match? Hur jobbar en materialare? Hur planeras träningarna?”

Foto: Kenta Jönsson / BILDBYRÅN / Cop 210

Foto: Kenta Jönsson / BILDBYRÅN / Cop 210

De 16 murvlarna kommer att utses efter ansökningar och intervjuer.

Läs mer och ansök på Svenska Spels hemsida