Precis som 2020 spelas SEF Torphy, turneringen för P15-lag, i Norrköping. Turneringen börjar ta form och här följer samtliga deltagande lag och gruppindelning.

IFK Norrköping är mycket glada över att även 2021 få arrangera SEF Trophy i samarbete med Föreningen Svensk Elitfotboll (SEF).

Normalt sett spelas turneringen i samband med Gothia Cup, men på grund av rådande pandemi tar IFK Norrköping – precis som förra året – över värdskapet.

Turneringen spelas för pojkar 15 år, födda 1 januari 2006 eller senare, i Norrköping på höstlovet. Samtliga 16 allsvenska klubbar deltar i årets upplaga av SEF Trophy.

– Det känns väldigt roligt att vi återigen får chansen att arrangera SEF Trophy. Vi hoppas på bra fotboll och mer liv och rörelse runt matcherna än vi hade möjlighet till förra året, säger IFK Norrköpings akademichef Tony Martinsson.

Thomas Hasselgren, akademiutvecklare på Svensk Elitfotboll, säger så här om SEF Trohpy 2021.
– Turneringen har aldrig varit så namnstark som den är i år. Akademierna till samtliga 16 klubbar i Allsvenskan medverkar. IFK Norrköping gjorde ett alldeles utmärkt arrangemang av SEF Trophy förra året och vi är glada att de vill vara värdar även i år. Kvaliten på planerna och närheten mellan spelplatserna i Norrköping är väldigt bra och det geografiska läget på staden passar alla deltagare fint. Förra året kunde turneringen aldrig slutföras (pandemin gjorde att turneringen avbröts) men i år hoppas vi kunna ta turneringen hela vägen i mål.

Matcherna spelas på Platinumcars Arena, Bollspelaren, Åby IP, PreZero Arena (Smedby) och Fastighetsteknik Arena (Lindö). Samtliga matcher kommer att livesändas.

2020 års upplaga av SEF Trophy korade aldrig någon vinnare. Turneringen var framme i finalspelet då den avbröts på grund av covid-19.

Gruppindelning 2021:
A:

Kalmar FF
Halmstads BK
AFC Eskilstuna
IF Brommapojkarna

B:
AIK
Degerfors IF
GAIS
Trelleborgs FF

C:
BK Häcken
IK Sirius
GIF Sundsvall
Jönköpings Södra IF

D:
Djurgårdens IF
IF Elfsborg
Falkenbergs FF
Karlsunds IF

E:
Hammarby IF
Östersunds FK
Helsingborgs IF
Örgryte IS

F:
IFK Göteborg
Mjällby AIF
Sollentuna FK
Västerås SK

G:
IFK Norrköping
Varbergs BoIS
Landskrona BoIS
Vasalunds IF

H:
Malmö FF
Örebro SK
Norrby IF
Östers IF