Den femtonde av Superettans trettio omgångar är färdigspelad och med den är även OBOS tipset, den kostnadsfria tävling där man som deltagare är med och tippar 1X2 i seriens matcher, till hälften avverkad men ännu finns chansen för den som vill att vara med hela vägen in i mål.

OBOS tipset, som presenteras av seriens presenting partner, bostadsbyggaren OBOS, och förra året kort och gott kallades ”tippa omgången”, är nu halvvägs in i sina andra säsong och bland de hundratals deltagare, gamla som nya, som varje vecka tippar utfallet i Superettans alla matcher är det än så länge Giffarna från Sundsvall som gemensamt tippat bäst och toppar den jämna klubbtävlingen med i genomsnitt 38,66% rätt, medan det är IK Brages ”Cola” som leder den individuella tävlingen med 45,69% rätt hittills.

Topplista klubbar:

GIF Sundsvall                           38,66%
IK Brage                                    37,87%
Norrby IF                                   37,18%

Topplista deltagare:

Cola (IK Brage)                          45,69%
PCarls (IK Brage)                       45,48%
Henrikgb (GAIS)                        44,47%

I varje omgång tävlar deltagarna från varje enskild klubb om en SELECT‐boll och i slutet av säsongen prisas de tjugo bästa tipparna totalt med presentkort eller värdebevis från sin favoritklubb till ett värde av mellan 2 000 och 5 000 kronor. De individuella resultaten beräknas på deltagarens femton bästa rundor och till helgen är det då också sista chansen att nå upp i det antalet även om man inte tidigare varit med. Dessutom premieras de fyra klubbar vars supportrar tillsammans har det bästa snittresultatet vid säsongens slut med 50 000, 25 000 eller 15 000 kronor så ta chansen att tävla både mot och tillsammans med övriga supportrar till ditt favoritlag här!