Ligornas officiella appar Allsvenskan Live och Superettan Live är i ständig utveckling. Under 2019 har apparna fått officiell statistik som kopplas ihop med spelare, trupper och rörlig bild. Det finns även ett större och snabbare utbud av highlights, och mer saker är på gång.

Båda apparna är uppdaterade med Allsvenskans och Superettans nya grafiska design. Förutom det innehåller apparna, som också finns som klubbanpassade, mer utförlig statistik som dessutom är sammanlänkade med rörliga klipp.

Är användaren uppkopplad på arenanätverket @fotboll som finns på majoriteten av arenorna i ligorna så går det att under pågående match se sekundsnabba repriser både från pågående match på arenan, och från samtidigt pågående matcher på andra arenor.

livekanalen

Gör en spelare mål eller får exempelvis en varning, så går situationen att både läsa om och titta på via livescore. Appen innehåller också direktlänkar till biljettköp, nyhetstexter och till Svenska Spel.

Hemsidorna för Allsvenskan och Superettan är också under ständig utveckling. Nytt för 2019 är förutom den nya grafiska designen också att statistik kommer att tillföras. Just nu finns skytteliga och assistliga på hemsidorna och matchfakta med statistik blir tillgängligt kort efter avslutade matcher.

Ladda hem apparna där appar finns.