Hotellkedjan Nordic Choice ingår samarbetsavtal med Svensk Elitfotboll, Allsvenskan och Superettan. Samarbetet som gäller på liganivå inleds 1 juli och sträcker sig fram till och med 2023.
– Med det här samarbetet påbörjar vi något som båda parter ser som långsiktigt, med ambitionen att gynna båda verksamheterna på ett positivt och framgångsrikt sätt, säger Jan Karlsson, Försäljningsdirektör på Svensk Elitfotboll.

Avtalet mellan Nordic Choice Hotels och Svensk Elitfotboll innebär att Nordic Choice Hotels blir Officiell leverantör, exklusiv för Allsvenskan och Superettan på liganivå inom branschkategorin hotell och konferens.

– Vi är även sedan tidigare väldigt flitiga och nöjda gäster på Nordic Choice Hotels. Nu formaliserar vi ett samarbete där vi uteslutande kommer att använda oss av Nordic Choice Hotels för våra konferenser, säger Jan Karlsson.

Nordic Choice Hotels som är en av Nordens största hotellbolag med över 200 hotell i Norden och Baltikum driver verksamhet genom hotellkedjorna Comfort-, Clarion, Clarion Collection- och Quality Hotel samt genom hotellportföljen Nordic Hotels & Resorts med fristående hotell. 

På Nordic Choice Hotels gläds man över det nya samarbetet.
– Det känns oerhört roligt att få Svensk Elitfotboll som återkommande gäster på våra hotell. Vi är två organisationer med starka kulturer och det ska bli spännande att se vad det här samarbetet leder till för att både bidra till utvecklande konferensmiljöer för elitfotbollen och att vi som hotellbolag fortsätter utveckla våra gästers upplevelser när de är hos oss, säger Jeanette Nellsjö, Contractual Director Nordic Countries, Nordic Choice Hotels.

Avtalet börjar gälla från och med 1 juli.