Svenska Futsalligan (SFL) förlänger sitt avtal med Nordic Wellness ytterligare en säsong. Nordic Wellness fortsätter därmed att vara ligans officiella träningspartner.
– Tillsammans fortsätter vi att utveckla futsal, säger Lasse Ternström, Ligaansvarig Svenska Futsalligan på Svensk Elitfotboll.

Nordic Wellness är en av Sveriges största och främsta friskvårdskedjor med över 217 gym och friskvårdsanläggningar i Sverige. Genom avtalet så kommer samtliga föreningar i SFL att fortsätta att genomföra aktiviteter som rehab och fysisk utveckling med sina spelare hos Nordic Wellness.

– Vi är glada att vi kan fortsätta ligans och klubbarnas utvecklingsresa och att vi tillsammans med Nordic Wellness får tillfälle att göra fina initiativ som gynnar samhället. Nordic Wellness är ett självklart val som samarbetspartner för oss, säger Lasse Ternström.

– Klubbarna och spelarna i SFL är precis som tidigare varmt välkomna hos oss. Vi ska göra allt vi kan för att fortsätta hjälpa futsalspelarna att bli ännu bättre. Hos oss ska alla känna sig som hemma, säger Magnus Gustavsson Försäljningschef på Nordic Wellness.

Årets upplaga av Svenska Futsalligan startar den 25 september med mötet Borås AIK – Skoftebyns IF.

FOTO: Calle Appelqvist