Svensk Elitfotboll satsar 2016 ännu bredare på rapporteringen från de två högsta ligorna i landet. Allsvenskan har sedan tidigare fått ett ansiktslyft och i år är det Superettans tur.
– Vi fortsätter vår satsning på en nära fotbollsupplevelse genom att bli ännu bättre på att visa upp lagen och spelarna i båda våra fantastiska ligor, säger Mats Enquist, Generalsekreterare på Svensk Elitfotboll.

Nyhetsrapporteringen på superettan.se blir både bättre och mer uppdaterad. Klubbarnas texter om ligan kommer varvas med egna reportage från vår andraliga. Samtidigt öppnas också officiella konton på Twitter och Instagram upp. Tanken är att få en mer grundlig bild av Superettan och samtidigt höja intresset för ligan.
– Superettan är en ytterst levande liga, med massor av spännande lag och talanger som kämpar om att ta sig till toppen. Fotbollen är en folksport som drivs av engagemang över hela landet, och mer äkta och nära än så här blir det knappast i elitfotbollen. Superettan är ligan där Åshöjdens BK fortfarande spelar, menar Mats Enquist.

Svensk Elitfotboll har sedan tidigare jobbat aktivt med svenskelitfotboll.se och allsvenskan.se. På Svensk Elitfotbolls egen sida publiceras främst nyheter som täcker in vad som händer utanför fotbollsplanen. Det jobb som föreningarna och dess supportrar gör, såväl internt som för samhällsnyttan i stort, och de gemensamma projekt som pågår vid sidan av planen. På Allsvenskans sida får den intresserade det senaste från alla lagen, övergripande texter om hela ligan samt tabeller och statistik.

Svensk Elitfotbolls kanaler:

Websidor:
Svenskelitfotboll.se
Allsvenskan.se
Superettan.se

Facebook:
Facebook.com/svenskelitfotboll
Facebook.com/allsvenskan
Facebook.com/superettan

Twitter:
@SEF_Elitfotboll
@AllsvenskanSE
@SuperettanSE

Instagram:
@allsvenskan_officiell
@superettanse

LinkedIn:
Svensk Elitfotboll