Lars-Eric Nilsson blir ny hedersledamot i Svensk Elittfotboll. Lars-Eric, som på årsmötet klev av sin position i SEF:s styrelse, och därmed tackade för sig efter 27 år som aktiv inom elitfotbollen, valdes in av enhälliga mötesdeltagare.

Den snart 77-årige Lars-Eric Nilsson var ordförande i Falkenbergs FF sedan 1992-2019 och han har suttit i Svensk Elitfotbolls styrelse från 2013 fram till nu.

– Det har varit en fantastisk tid. Jag har varit många år i SEF, sedan 1994, och vi har alla gjort ett stort jobb för svensk elitfotboll under den här tiden. Jag tackar för ett gott samarbete och hoppas att klubbarna fortsätter att jobba tillsammans i alla frågor. Det är viktigt för svensk fotboll, kommenterar Lars-Eric Nilsson sin tid inom elitfotbollen.

Såväl Karl-Erik Nilsson, ordförande i Svenska Fotbollförbundet, och Lars-Christer Olsson, ordförande i Svensk Elitfotboll, lovordade Lars-Eric Nilsson och hans betydelse för den utveckling och framgång som elitfotbollen har haft i Sverige.

Sedan tidigare är Björn Ahlberg, Lars Appelqvist, Gunnar Larsson och Kenneth Håkansson hedersledamöter i Svensk Elitfotboll. Lennart Johansson och Bengt Madsen är hedersordföranden.