Allsvenskans officiella podcast är tillbaka för ännu en säsong. Förra året släpptes 36 avsnitt där profiler från samtliga klubbar i Allsvenskan intervjuades. I år väntar 32 nya spännande möten. 

– Det känns riktigt bra att vara igång igen, säger programledaren Adam Kalin. 

I söndags släpptes säsongspremiären för 2015. Gäst då var Malmö FF:s målvakt Robin Olsen som bland annat berättade om sin karriär, valet av landslag och säsongen som kommer. Till skillnad från förra året kommer årets säsong av Allsvenskans podcast inte bara fokusera på spelare – även ledare och andra personer runt om den allsvenska fotbollen kan dyka upp som gäster.

– Vi fick väldigt bra feedback på formatet förra säsongen. Men under året kom många önskemål om att jag även skulle träffa andra profiler än spelarna, så därför öppnar vi för det den här säsongen, säger Adam Kalin som är programledare för podcasten.

Precis som under 2014 kommer alla klubbar i Allsvenskan besökas – och majoriteten av intervjuerna kommer fortsatt att vara med spelare. Målet är att lyfta profilerna och ge dem en chans att berätta om sin karriär på ett avslappnat och underhållande sätt.

– Det känns riktigt bra att vara igång igen. Inte minst med tanke på hur positiva tongångar det var efter förra året. Både lyssnare och spelare ville att podden skulle köra vidare, och då är det såklart väldigt inspirerande att få jobba vidare med den minst ett år till.

Lyssna på Allsvenskans Podcast på allsvenskan.se eller på Itunes !

Foto: Bildbyrån