Drygt en tredjedel av Superettan hanns med innan sommaruppehållet och det återstår inför fredagens återstart 18 omgångar av den ordinarie säsongen. Det passar därför bra med en lägesrapport för OBOS-tipset, tävlingen där deltagarna kostnadsfritt får vara med och tippa 1 X 2 i samtliga matcher för att tävla om premier från seriens Presenting Partner OBOS.

Under våren har den tredje upplagan den populära tävlingen vilken presenteras tillsammans med bostadsbyggaren OBOS, som även erbjuder premier till både de deltagare och klubbar som presterar bäst under året. Så som ställningen är just nu har Utsiktens supportrar tillsammans gjort det bästa genomsnittliga resultatet och toppar en svängig tabell när omgång 13 går av stapeln inför helgen. Individuellt är det Skövde AIK:s Hugo Sundelin som varit allra bäst så här långt. Han jagas främst av Tobias Nyström, Trelleborgs FF, och sedan ett helt gäng deltagare som delar på tredjeplatsen strax där bakom.

Topp 3 klubbar:

1. Utsiktens BK
2. Västerås SK
3. IK Brage

Fakta om OBOS-tipset:

I varje omgång lottas en signerad matchtröja ut bland de 10 bästa tipparna i omgången och i slutet av säsongen prisas de fem bästa tipparna totalt med presentkort eller värdebevis från sin favoritklubb till ett värde på mellan 2 000 och 5 000 kronor. Utöver dessa fem så premieras den bästa tipparen för varje enskild klubb med ett presentkort eller värdebevis om 1 000 kronor. Dessutom premieras de tre klubbar vars supportrar tillsammans har det bästa snittresultatet vid säsongens slut med i tur och ordning 30 000, 15 000 eller 10 000 kronor så ta chansen att tävla både mot och tillsammans med övriga supportrar till ditt favoritlag här!