"

Tillsammans utvecklar vi svensk elitfotboll

"

<
15 augusti, 2013

Samarbetspartners

 

www.unibet.se

Huvudpartner:
Unibet är från den 1 januari 2020 och i tolv år framåt huvudsponsor till Svensk Elitfotboll, Allsvenskan, Superettan och de 32 klubbarna. Ett samarbete och engagemang som kommer vara både långsiktigt, ambitiöst, hållbart och utvecklande. Som huvudsponsor kommer Unibet att bidra till en positiv fotbollsutveckling och upplevelse på både klubb- och liganivå. Både genom ökade resurser, men också genom olika satsningar.

Unibet och Svensk Elitfotboll lanserar tillsammans Unicoach, en långsiktig och gemensam satsning för att utveckla framtidens svenska fotboll tillsammans med 32 klubbars akademier. Genom ökade resurser, utbildning och ledarskap kommer vi tillsammans skapa förutsättningar för en fortsatt positiv utveckling för svensk fotbolls framtid.

För Unibet har det alltid varit självklart att en långsiktigt hållbar affärsmodell bygger på ansvar, regelefterlevnad och tillit. Så även i samarbetet med Svensk Elitfotboll. Unibet och SEF kommer tillsammans arbeta för player integrity, spelansvar och anti-matchfixing.

Unibet lanserar Hemmaklubben. En satsning på totalt 30 miljoner kronor, där supporters har en unik möjlighet att bidra med ökade resurser till sitt favoritlag, genom att välja sin hemmaklubb.

Unibet kommer genom dedicerade satsningar tillsammans med Svensk Elitfotboll möjliggöra olika prioriterade utvecklingsrojekt för den svenska fotbollsfamiljen och de 32 klubbarna. Från den digitala upplevelsen i Livekanalen till ökade resurser för det gemensamma CSR-arbetet från liga och klubb.

Unibet kommer vara en aktiv partner som bidrar till hela fotbollsupplevelsen. Från liga, klubbar och spelare till supporters och samhället i stort.

–––

Presenting Partners:

dhl-topbar
www.dhl.se

DHL Express, världens ledande leverantör av internationella expressleveranser, blev från och med säsongsstarten 2018 Official Logistics Partner till Allsvenskan, tillika presentationspartner till Allsvenskan – ”Delivered by DHL”. DHL Express blev samtidigt Officiell Partner till Superettan.

DHL Express vill liksom Svensk Elitfotboll och dess ligor bidra till att leverera hållbara och attraktiva värden för vår omgivning, det nya samarbetet kommer förstärka varandras möjligheter.

DHL är det världsledande varumärket inom logistikbranschen, med en oöverträffad portfölj av logistiktjänster som sträcker sig från nationella och internationella paketleveranser, leveranslösningar specifika för e-handel, internationella expressleveranser, väg-, flyg- och sjötransporter och industriella logistiklösningar för hela varuflödeskedjan. Med cirka 360 000 medarbetare i fler än 220 länder och territorier runt om i världen, förenar DHL människor och företag på ett säkert och tillförlitligt sätt, vilket möjliggör den globala handeln.

Unknown
www.obos.se

OBOS är Nordens största bostadsutvecklare. OBOS har under flera år haft en stor verksamhet i Sverige och sålde 1280 nya bostäder i Sverige under 2018. Försäljningen i Sverige sker genomvarumärkena Myresjöhus, SmålandsVillan, OBOS Kärnhem och OBOS. OBOS kliver 2019 in som partner till Svensk Elitfotboll på liganivå för Superettan. Under innevarande år inleds samarbetet där bägge parter ser en fördel att successivt lära känna varandra för att förstå på vilket sätt samarbetet kommer kunna göra bäst skillnad för alla inblandande.

–––

Mediapartner:

www.dplay.se

Discovery Networks Sweden ägs av Discovery Inc (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) som är världsledande inom verklighetsbaserad tv-underhållning och som når över 3 miljarder tittare i drygt 220 länder och territorier, på 50 olika språk.

Discovery Networks Sweden omfattar i Sverige tv-kanalerna Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery och Animal Planet HD. Discovery Networks Sweden har en veckoräckvidd på drygt 4,2 miljoner tittare linjärt och Dplay är med 1,7 miljoner startade strömmar per vecka en av Sveriges snabbast växande onlineplattformar. Eurosport är Discovery Networks Swedens övergripande varumärke för sportinnehåll linjärt och på onlineplattformen Eurosport Player. I Sverige har Eurosport bland annat de exklusiva rättigheterna för OS 2018-2024 samt Allsvenskan 2020-2025.

–––

Partner:

EY_Logo_Beam_Tag_Horizontal_U_CMYK_EN

www.ey.com

Revisions- och rådgivningsföretaget EY är sedan 2018 samarbetspartner till Svensk Elitfotboll. EY gör varje år den ekonomiska rapporten ”Hur mår svensk elitfotboll” och har även figurerat runt elitfotbollens satsningar inom samhällsengagemang, där EY också gjort en kartläggning över elitfotbollens samhällsnytta. EY ska bistå Svensk Elitfotboll och dess ligor Allsvenskan och Superettan med kompetens och insikter inom hållbar affärsutveckling och affärsledning samt vara engagerade i olika ligainitiativ för hållbar affärsutveckling på både klubb som liganivå.

 

OPG_Original_CMYK

www.onepartnergroup.se

Rekryterings- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup erbjuder ett unikt helhetskoncept för företag som bidrar till långsiktig tillväxt och lönsamhet. OnePartnerGroup är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning och smarta produktionslösningar. OnePartnerGroup tillhandahåller kompetenser inom flera branscher, bland annat jobbar ekonomer, produktionsledare, svetsare, hr-chefer, lagerarbetare och administratörer via OnePartnerGroup.

OneParnerGroup går in som HR-partner till Svensk Elitfotboll i syfte att kunna bidra till utvecklingen av ligorna Allsvenskans och Superettan och hjälpa föreningarna med nödvändig kompetens. OnePartnerGroup som idag verkar lokalt via 43 kontor i Sverige

 

–––
Officiella Leverantörer:

NWPkubBYB_logo

www.newwaveprofile.com

New Wave Profile är en kedja med cirka 70 återförsäljare i Sverige och ytterligare 90 i övriga Norden som består av fristående professionella företag inom profilmedia. Company Line ger bästa tänkbara service genom såväl professionalitet som en bred palett av tjänster. Company Line skapar profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Company Line är sedan vintern 2019 officiell leverantör till ligorna Allsvenskan och Superettan.

www.select-sport.com/se

Allsvenskan och Superettan spelas sedan säsongen 2017 med en och samma ligaboll. Valet föll på danska SELECT. SELECT tillhandahåller sedan tidigare officiella ligabollar till fem andra Europeiska ligor, bland annat Danska Alka Superliga sedan 2015, Belgiska Jupiter League sedan 2010 och till holländska Eredivise, under namnet Derbystar, sedan 2006.

Med en lång och händelserik historia bakom sig betraktas SELECT som en av världens ledande tillverkare av handsydda bollar. Den innovativa danska företaget producerar ungefär tre miljoner bollar per år och är representerad i många delar av världen med export till mer än 50 länder.

www.volkswagen.se

År 2015 levererade Volkswagen 5.823.000 personbilar till kunder i över 150 länder. På den svenska marknaden inregistrerades under 2015 totalt 52 000 personbilar från Volkswagen vilket ger en marknadsandel på 15,0 procent. Volkswagens modeller täcker de flesta segment på bilmarknaden. Volkswagen är ledande importmärke i Sverige och marknadsför personbilsmodellerna up!, Polo, Golf, Golf Sportscombi, Golf Sportsvan, Beetle, Beetle Cabriolet, Tiguan, Touran, Passat, Passat Sportscombi, Scirocco, Sharan, Caddy Life, Multivan och Touareg.

Svensk Elitfotbolls och Volkswagens ambitioner är ett långsiktigt samarbete, där liganivån förstärker Volkswagens nuvarande engagemang på klubbnivå och ger både ligorna och klubbarna en stark etablerad samarbetspartner som vill vara aktivt delaktiga i utvecklingen av ligorna.

Volkswagen kommer att synas i samband med samtliga matcher i Allsvenskan och Superettan med start säsongen 2016.

MER FRÅN SEF

Djurgårdens IF och Mjällby AIF Årets Sports Business Team 2019

23 okt 2020

300 i publik från och med 1 november

22 okt 2020

SFL: Här är säsongens första TV-matcher

22 okt 2020

Svenska elitfotbollsspelare topp 20 i världen

22 okt 2020

Vinstpengar till ungdoms- och damfotboll

21 okt 2020

Senaste nytt

Djurgårdens IF och Mjällby AIF Årets Sports Business Team 2019

23 okt 2020

300 i publik från och med 1 november

22 okt 2020

SFL: Här är säsongens första TV-matcher

22 okt 2020

Svenska elitfotbollsspelare topp 20 i världen

22 okt 2020

Vinstpengar till ungdoms- och damfotboll

21 okt 2020