Allsvenskans och Superettans officiella partners träffades i Malmö i samband med mötet i Europa League mellan Malmö FF och Chelsea. Deltagarna fick förvisso se det svenska laget förlora men hyllade arrangemanget och stämningen på stadion.
– För två veckor sedan var jag på ett fullsatt Santiago Bernabéu och såg Real Madrid tillsammans med Svensk Elitfotboll, klubbarna i ligan och deras partners och stämningen där kommer inte i närheten av denna i Malmö, säger Carlos Esterling, Partner på EY.

Bland de medverkande fanns representanter från Svenska Spel, SELECT Sports, TV4/C More och OnePartnerGroup. Gruppen började eftermiddagen med en gemensam samling på ett hotell i centrala Malmö för att sedan ta sig ut till arenan för att äta middag och känna på uppladdningen inför match.

IMG_5086

Matchen blev en jämn historia där engelsmännen visade sig ha det bättre laget. Segern för Chelsea skrevs till 2-1 men ligornas partners var ändå nöjda över Malmö FF:s fina arrangemang och stämningen på arenan. Den atmosfär som Malmös, och andra svenska klubbars supportrar skapar på våra arenor, är verkligen något som svensk fotboll ska vara stolt över.

IMG_5088

Malmös returmöte mot Chelsea spelas i London på torsdag.