Den första omgången av eAllsvenskan är fastställd. Turneringen inleds med sina första matcher helgen 1-3 mars och det finns några spännande matcher att se fram emot på en gång.

Tolv svenska elitklubbar deltar i första upplagan av eAllsvenskan som också sänds på Discoverys streamingplattform Dplay. Var och en av klubbarna AIK, Djurgårdens IF, Hammarby IF, Örebro SK, Östersunds FK, GIF Sundsvall, Örgryte IS, BK Häcken, Helsingborgs IF, Jönköpings Södra IF, Malmö FF och AFC Eskilstuna ställer upp med två till fem professionella FIFA-spelare i samtliga elva ligamöten och i playoff.

Varje möte består av två matcher och vinnaren i varje möte är det lag som vinner totalen av de två matcherna.

Sedan tidigare har några av Sveriges bästa FIFA-spelare redan anslutit sig till turneringen där de representerar ett av de tolv deltagande lagen.

Omgång 1 – Fredag 1 mars:
17:45 Hammarby IF – Djurgårdens IF
17:45 AFC Eskilstuna – GIF Sundsvall
19:00 Helsingborgs IF – BK Häcken
19:00 Jönköpings Södra IF – AIK
20:00 Malmö FF – Örebro SK
20:00 Östersunds FK – Örgryte IS

eAllsvenskan blir Sveriges största professionella FIFA-tävling där allsvenskans och några av Superettans största klubbar deltar och gör upp om titeln och en ranking i kvalet till världsmästerskapet eWorld Cup. Den 25 maj kommer en vinnare att koras i en stor final. Vinnande lag blir svenska mästare eAllsvenskan 2019 och erhåller 250 000 kronor samt förbättrar sin ranking i kvalet till eWorld Cup. eAllsvenskans totalt prispott uppgår till 500 000 kronor.

Följ @eAllsvenskan på Facebook, Twitter och Instagram samt på #eAllsvenskan.