Ligacupens samtliga tre åldersklasser är avgjorda. Finalerna vanns av Djurgården, IFK Norrköping och Malmö FF. Stort grattis till samtliga.

P16-finalen spelades på Strandvallen mellan Mjällby AIF och Djurgården. Matchen slutade 2-2 efter ordinarie tid och gick till straffar. Där spelade Djurgårdens målvakt Marco Biondi en viktig roll genom att rädda tre av fyra Mjällbystraffar och var en starkt bidragande roll till att stockholmarnas segersiffror skrevs till 5-4.

I P17-klassen drabbade IFK Göteborg och IFK Norrköping samman på Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Blåvitt tog snabbt ledningen i matchen men sedan tog IFK Norrköping över ju längre matchen led. Segersiffrorna skrevs till slut till 3-1 till IFK Norrköping.

P19-finalen gick av stapeln mellan Malmö FF och IF Brommapojkarna. Matchen spelades på Uppåkravallen i Hjärup. BP hade ledningen med 2-0 efter den första halvleken men efter en stark andra halvlek vände Malmö FF på steken och gick till sist segrande ur striden med totalt 3-2.

Läs mer om matcherna på Unicoach.se

Ligacupen:
Ligacupen arrangeras av Svenska Fotbollförbundet i samarbete med Örebro Läns FF och kan jämföras med Svenska Cupen. Turneringens främsta syfte är att förlänga tävlingssäsongen för spelare i aktuell elitförberedande ålder. Finalspelet arrangeras av Svensk Elitfotboll.

Ligacupen spelas för tre olika ålderskategorier på pojksidan. P19, P17 och P16. Cupen inleds med ett geografiskt lottat gruppspel i november och december. I februari och mars fortsätter Ligacupen med A- och B-slutspel.

Från och med 2018/2019 så övergick Ligacupen från Svensk Elitfotbolls till Svenska Fotbollförbundets regi.