Svensk Elitfotboll och SEB Pension & Försäkring utvecklar befintligt samarbete, vilket innebär att SEB från och med januari 2023 kommer att vara Officiell leverantör på liganivå till Svensk Elitfotboll och dess ligor Allsvenskan och Superettan. Syftet är att stärka samarbetet inom hållbart entreprenörskap.
– Pensions- och sjukförsäkringar är viktiga område för oss inom vår intresseorganisation. Vi är glada att kunna utveckla vårt samarbete med SEB Pension & Försäkring ytterligare, säger Jan Karlsson, försäljningsdirektör på Svensk Elitfotboll.

Utöver befintligt samarbete som pågått sedan 2017 inom just pensions- och sjukförsäkringar så ska parterna i dialog och i samverkan se över möjligheterna att aktivt verka tillsammans inom området hållbart entreprenörskap.

– Inom försäkringsområdet har vi under flera år tillsammans med Svensk Elitfotboll utvecklat och byggt ett produkterbjudande anpassat efter klubbarnas och spelarnas behov. Det är glädjande att vi nu fått fortsatt förtroende till att bli officiell leverantör. Det gör att vi kan bredda vårt erbjudande av produkter och tjänster och stärka vårt samarbete inom hållbart entreprenörskap, säger Anders Bokvist på SEB Pension & Försäkring.