SELECT Sport förlänger ytterligare en gång sitt avtal med Svenska Futsalligan (SFL). Denna gången med tre år. SELECT Sport kommer därmed att vara officiell leverantör av matchbollar till och med säsonger 2023/2024.
– Vi sätter stort värde på att synas med vår produkt i samband med Svenska Futsalligan, säger Richard Kjell Country Sales Manager på Svenska SELECT Sport AB.

SFL började använda ligaboll från SELECT för fyra år sedan. Nuvarande kontraktsförlängning innebär att SELECT kommer att bidra med ligabollar i minst sju år på raken.

– Vi och SELECT ser varandra som långsiktiga partners och vi är glada att kunna konstatera att nuvarande avtal förlängts med tre år. Både ligan och klubbarna uppskattar produkten väldigt mycket och vi ser fram emot flera nya säsonger med bollen, säger Lasse Ternström, Ligaansvarig Svenska Futsalligan på Svensk Elitfotboll.

– Futsal växer hela tiden och att SFL spelas med våra bollar är viktigt för oss. Just nu spelas hela nio futsalligor i Europa med SELECT-bollar, avslutar Richard Kjell

I årets upplaga av SFL väntar nu slutspel. Läs mer på svenskafutsalligan.se

Foto: Calle Appelqvist