Trivs du i en roll med många varierande arbetsuppgifter? Är du gymnasieutbildad eller motsvarande inom företagsekonomi? Då kan det vara dig vi söker. Tveka inte att söka denna tjänst redan idag. Urval sker löpande.

Då Svensk Elitfotboll är ett litet kansli är detta en roll med många skiftande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna är bland annat att hantera kund- och leverantörsreskontra samt utläggsredovisning. I dialog med de verksamhetsansvariga sker fakturering av kunder. Arbetet innefattar hantering av inkommande leverantörsfakturor med allt från att scanna och distribuera dem internt för attest, bokföra och betala dem.

I rollen ingår även att ha hand om kontoret med allt ifrån enklare inköp, möta gäster och hjälpa till vid möten. En viktig del av tjänsten är att vara spindeln i nätet avseende möten. Detta innebär alltifrån att boka konferensutrymme, resor, påminna om anmälningar, göra utskick till mötesdeltagare, sköta anmälningar och annan administration runt konferenserna.

Tidvis innebär rollen en hel del administrativt såsom att skriva protokoll, dokumentation och arkivering. Tjänsten är ett föräldravikariat som förväntas pågå fram tills december 2019. Du kommer att vara uthyrd som konsult via OnePartnerGroup AB.

Skallkrav:

  • Gymnasieutbildad eller motsvarande inom företagsekonomi.
  • God datorvana.
  • Svenska i tal och skrift.
  • God administrativ förmåga.

 

Meriterande:
Tidigare erfarenhet från liknande roll. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är fotbollsintresserad, noggrann och prestigelös. Då det är en liten organisation får alla tidvis hjälpas åt där det behövs. Detta ställer krav på att du som person är flexibel, har god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt, är ansvarstagande och har god social förmåga.

Placering: Solna
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Svensk Elitfotboll är en intresseorganisation för föreningarna som spelar i de två högsta serierna i svensk fotboll, Allsvenskan och Superettan. Föreningen skall tillvarata elitfotbollens intresse, ekonomiskt såväl som verksamhetsmässigt. Svensk Elitfotboll har sedan något år tillbaka ett mål att bli Nordens bästa liga. De senaste åren har organisationen stärkts för att nå detta mål. Kansliet finns i Arenastaden i Solna men verksamheten bedrivs även från andra orter.

Utöver Föreningen Svensk Elitfotboll så drivs även viss del av verksamheten i ett helägt dotterbolag. På kansliet i Solna finns en ekonomifunktion bestående av två tjänster som hanterar både föreningen och bolaget. För en av tjänsterna söks nu en föräldravikare. Den tjänsten är en delad tjänst, huvudsakligen är arbetsuppgifterna ekonomi men det är även mer allmänna uppgifter.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. OPG finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan OPG erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För OPG är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att OPG gör sitt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos OPG, eller rekrytering till någon av deras kunder.

Läs mer om tjänsten här.