Svensk Elitfotboll är med och stödjer Musikhjälpen. Via våra ligor Allsvenskan och Superettans så auktionerar vi ut en match i varje serie att avnjuta bakom kulisserna. Alla intäkter från budgivningen går oavkortat till årets tema ”Barn är inte till salu”.

Just nu pågår Sveriges radios Musikhjälpen. Musikhjälpen sänds dygnet runt i en vecka i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof. I år är temat i Musikhjälpen ”Barn är inte till salu”.

Svensk Elitfotboll ser det som en självklarhet att vara med och stödja Musikhjälpen och auktionerar via ligorna Allsvenskan och Superettan ut  en nära fotbollsupplevelse för att hjälpa till med insamlingen.

Den högsta budgivaren i auktionen för varje liga får tillsammans med en vän en nära fotbollsupplevelse genom att se en seriematch 2018 med sitt favoritlag i Allsvenskan eller Superettan från nära håll. Det vinnande budet får följa matchens uppvärmning från sidlinjen och får sedan stå i spelargången i samband med lagens utmarsch. Matchen följs från medialäktaren. Efter matchen får budgivaren lyssna på tränarnas presskonferens och se på intervjuerna med spelarna.

Summan från auktionen går oavkortat till Musikhjälpen och årets tema ”Barn är inte salu”. Varje auktion gäller för två personer. Auktionerna pågår till och med söndag.

Buda på Allsvenskans auktion här
Buda på Superettans auktion här