Nu står det klart att SELECT Sport förlänger sitt samarbete med Svenska Futsalligan (SFL). Avtalet innebär att SELECT Sport fortsätter vara officiell leverantör av matchbollar i ytterligare två säsonger.
– Vårt samarbete med SELECT sträcker sig flera år bak i tiden och vi är glada över möjligheten att fortsätta resan tillsammans, säger Lasse Ternström, Ligaansvarig för Svenska Futsalligan.

Svenska Futsalligan började använda officiella ligabollar från SELECT redan 2017. Den nya avtalsförlängningen innebär att SFL kommer att spelas med bollar från SELECT till och med säsongen 2025/2026.

– Futsal fortsätter att växa och för oss är det en självklarhet att fortsätta vårt samarbete med SFL. Utöver SFL spelar ytterligare elva futsalligor i Europa med SELECT-bollar, säger Richard Kjell, Country Sales Manager på Svenska SELECT Sport AB.

– Partnerskapet med SELECT är väldigt uppskattat både av ligan och klubbarna och vi ser fram emot att spela med bollen även över säsongerna 2024/25 och 2025/26, avslutar Lasse Ternström.

Den nuvarande upplagan av SFL inleddes i oktober och avslutas i mars nästa år innan ligan avgörs genom ett slutspel. Ligan toppas just nu av Uddevalla Futsal Club.