Samtliga tre finaler i Ligacupen avgjordes under Kristi Himmelsfärd. 2023 års vinnare heter IF Brommapojkarna (P16), IFK Göteborg (P17) och Djurgårdens IF (P19).

P16-finalen spelades på Grimsta IP i Stockholm. Den vanns av IF Brommapojkarna som stod för en imponerande vändning. Efter halva matchen var motståndarna Landskrona BoIS i ledningen med 2-0 men när slutsignalen ljöd hade Brommapojkarna vunnit med 4-2.

230518 Brommapojkarnas spelare jublar med pokalen efter final i P16 ligacupen mellan Brommapojkarna och Landskrona BOIS den 18 maj 2023 i Stockholm. Foto: Jonathan Näckstrand / BILDBYRÅN / COP 94 / JN0116

P17-klassen avgjordes under tio minuter av den andra halvleken när IFK Göteborg gjorde tre mål på IF Brommapojkarna på hemmaplan i Prioritet Serneke Arena. Matchen slutar 3-0 till IFK Göteborg.

230518 IFK Göteborgs Leon Dusi jublar efter 2-0 under finalen i ligacupen mellan IFK Göteborg och Brommapojkarna den 18 maj 2023 i Göteborg. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / COP 89 / MI0483

P19-klassens vinnare heter Djurgårdens IF. Djurgården besegrade Kalmar FF med 3-0 hemma på Hjorthagen i Stockholm. Matchen var spelmässigt jämn men det var Djurgården som gjorde alla målen.

230518 Djurgårdens spelare jublar med pokalen efter under finalen i Ligacupen för P19 mellan Djurgården och Kalmar den 18 maj 2023 i Stockholm. Foto: Kenta Jönsson / BILDBYRÅN / COP 210 / KJ0118