Idag sparkar den allsvenska säsongen igång på riktigt när den traditionsenliga upptaktsträffen går av stapeln. Den intresserade bjuds på två publika delar – Missa inte Uppsnack Allsvenskan.

Upptaktsträffen genomförs digitalt med start klockan 15:00 idag. Allsvenskans upptaktsträff är indelad i tre delar. Den tredje och avslutande delen är publik och sänds direkt i discovery+.

De två inledande delarna har fokus på sportmedia. Likt den fysiska upptaktsträffen kommer helt exklusiva medieintervjuer med tränare och lagkapten i lagen genomföras via individuella digitala möten.

Svensk Elitfotboll bjuder också in media och andra intressenter till ett digitalt program innan intervjuerna, där Svensk Elitfotboll kommer att lyfta och informera om aktuella ämnen inför säsongsstarten. Här avslöjar vi även det traditionsenliga medietipset om utgången av Allsvenskan 2022.

I den tredje och avslutande delen kan tittarna på discovery+ se tränarintervjuer och aktuella reportage inför säsongsstarten.

Innehåll:
Del 1
15:00-16:30 
Svensk Elitfotbolls webbsändning
Svensk Elitfotboll bjuder in media och andra intressenter till ett digitalt program, där SEF kommer att lyfta och informera om aktuella ämnen inför säsongsstarten. Här avslöjar vi även det traditionsenliga medietipset om utgången av Allsvenskan 2022.

SE HELA WEBBSÄNDNINGEN HÄR

Del 2
17:00-19:00 
Individuella tränar-, spelar- och expertintervjuer
Media erbjuds egna exklusiva intervjuer med möjlighet till inspelning att använda i egna kanaler.
(Endast för media)

Del 3
19:00-20:30 Uppsnack Allsvenskan på discovery+
Discoverys programledare Karin Frick och experterna Alexander Axén och Pär Hansson snackar upp den Allsvenska säsongen tillsammans med tränare, spelare och aktiva i fotbolls-Sverige.

TILL UPPSNACK ALLSVENSKAN