Nu och fram till den 17 januari pågår en tävling på Allsvenskans och Superettans Facebooksidor där man kan vinna en resa till Paris. I priset ingår resa, hotell centralt i Paris samt matchbiljetter till PSG–Olympique Marseille den 1 mars. Resan gäller för två personer.

Text: SEF och Textbyrån MLT / Foto: Bildbyrån och SEF

Föreningen Svensk Elitfotbolls informationsansvariga Åsa Friberg förklarar vad som gäller.

Hur går det till?
– Tävlingen går ut på att man ska svara på ett fotbollsquiz om Allsvenskan och Superettan. Sedan kommer en utslagsfråga där man ska gissa publiksiffran på en av PSG:s hemmamatcher. Flest rätt svar och närmaste gissning på rätt publiksiffra vinner!

Varför en just en resa till Paris och PSG?
– Vi har tidigare under säsongen haft tävlingar där man kan vinna resor inom Sverige för att få se matcher i Allsvenskan och Superettan, vilket är det mest självklara. Men vi ville även göra en kampanj för våra följare på Facebook och övriga fotbollsintresserade, i väntan på att nästa säsong ska komma igång och då tyckte vi att detta var passande. Zlatan började trots allt sin karriär i Superettan och Allsvenskan och nu är han en av världens bästa spelare. Det är en fantastisk spelare som alla borde få chansen att få se!

Tävlingen görs i samarbete med LA Travel som grundades 2003 och snabbt har vuxit till en av landets ledande arrangörer till Europas bästa fotbollsligor samt NHL-resor till USA. I deras kontinuerligt växande utbud finns även Formel 1,- musikal-, grupp- och företagsresor. Med deras koncept ”One Stop Shop” förenklar de för kunden genom att erbjuda alla resans delar på ett och samma ställe, det vill säga flyg, hotell och eventbiljett.
Åsa Friberg:

– Vi är jätteglada för att LA Travel vill göra den här kampanjen tillsammans med oss och vi ser det som startskottet på ett närmare samarbete som är under planering. I de allra flesta kampanjer som görs för Allsvenskan och Superettan har vi samarbete med någon av våra partners. Vi har tidigare gjort tävlingar med bland annat EA Sports, Scandic, SJ och vi ser det som ett ypperligt tillfälle att stolt visa upp våra partners till ligorna.

Vad hoppas ni att tävlingen ska resultera i?
– Vi hoppas självklart att så många som möjligt får ta del av tävlingen och chansen att vinna detta fina pris. Alla kan vara med och tävla! Sedan vill vi såklart att man ska få upp ögonen för våra Facebooksidor och de aktiviteter som vi gör för våra ligor. Vi vill samla alla som har intresse för Allsvenskan och Superettan gemensamt och hoppas att vi även kan skapa ett nytt intresse för ligorna för dem som tidigare inte haft det. Sociala medier är ett väldigt bra hjälpmedel för att nå ut till folket.

 

Vill du också tävla? Klicka HÄR!

Vill du veta mer om LA Travel? Besök www.latravel.se  – där är du varmt välkommen att kontakta någon av deras specialister inom sportresor.