I tisdags utsågs Anders Christiansen till allsvenskans mest värdefulla spelare på Allsvenskans Stora Pris. Nu finns ett MVP-kort av honom med som belöning i en så kallad Squad Building Challenge (SBC) i FIFA 18, som ett resultat av utmärkelsen.

EA SPORTS Sverige lade under Allsvenskans Stora Pris upp en bild med Anders Christiansen och sitt pris som mest värdefulla spelare. Något som EA SPORTS internationella konto också snappade upp och spred vidare till alla sina sex miljoner följare.

Som en del av Christiansens utmärkelse under Allsvenskans Stora Pris så är hans specialkort nu även integrerat i FIFA Ultimate Team i FIFA 18, som belöning om man klarar av att lösa en så kallad SBC.

Fotboll, Allsvenskans Stora Pris 2017

Både Malmö FF och Anders Christiansen finns sedan tidigare med i FIFA 18 men den nya SBC:en gör att man kan låsa upp ett speciellt kort av Christiansen med betydligt spetsade egenskaper jämfört med tidigare.

Ivan Lapanje, den svenska och internationella FIFA-mästaren visar här i ett klipp på youtube inför sina nära 40 000 följare hur man låser upp SBC:en med Christiansen.

image002