Svensk Elitfotboll kan idag glädjande presentera Volkswagen som ny Officiell bilpartner till ligorna Allsvenskan och Superettan.
– Vi har med detta avtal etablerat ett långsiktigt samarbete på liganivå som bägge parter är mycket nöjda över, säger Jan Karlsson Försäljnings- och marknadsdirektör på Svensk Elitfotboll.

Parternas ambition är ett långsiktigt samarbete, där liganivån förstärker Volkswagens nuvarande engagemang på klubbnivå och ger både ligorna och klubbarna en stark etablerad samarbetspart som vill vara aktivt delaktiga i utvecklingen av ligorna.

Volkswagen kommer att synas i samband med samtliga matcher i Allsvenskan och Superettan med start säsongen 2016.

Volkswagen har under en längre tid arbetat tillsammans med internationella klubbar, landslag och mästerskap.
– I och med avtalet med SEF tar vi vår satsning på fotbollen ett steg vidare. Fotboll har en stark förankring hos svenskarna och hos många av våra kunder, det är en riktigt folksport och det passar oss väl. Den svenska elitfotbollen skapar också möjligheter till ett brett engagemang på alla nivåer, inte minst hos barn och ungdom, säger Sten Forsberg, chef för Volkswagen Sverige.

Svensk Elitfotboll är nöjda med avtalet och ser detta som ett bevis på hur attraktiv den nationella klubbfotbollen blivit.
– Detta är ytterligare ett steg mot vårt mål att vara Nordens bästa liga, säger Mats Enquist, Generalsekreterare på Svensk Elitfotboll, och Volkswagen är en perfekt partner för oss i vårt fortsatta arbete med ligornas utveckling. Vi är mycket glada för deras starka stöd till fotbollen.

unspecified
Marcus Thomasfolk, Informationschef Volkswagen Sverige, Jan Karlsson, Försäljnings- och Marknadsdirektör Svensk Elitfotboll, Mats Enquist, Generalsekreterare Svensk Elitfotboll, Jeanette Asterborg, Marknadschef Volkswagen Sverige och Sten Forsberg, Chef för Volkswagen Sverige. 

För ytterligare information om samarbetet kontakta:
Mats Enquist, Generalsekreterare, Svensk Elitfotboll mats.enquist@svenskelitfotboll.se, 070-593 77 71

Jan Karlsson, Försäljnings- och Marknadsdirektör, Svensk Elitfotboll jan.karlsson@svenskelitfotboll.se, 070-525 88 44

Marcus Thomasfolk, Informationschef för Volkswagen Sverige, marcus.thomasfolk@volkswagen.se 070-3589657