SEF består av 32 medlemsklubbar, vilka är de herrelitklubbar som för vart år kvalificerat sig till spel i Allsvenskan och Superettan. Allsvenskan och Superettan innefattar totalt 480 elitmatcher och 2,5 miljoner besökare. Verksamheten omfattar bl a att ansvara för utveckling av serierna, planering för våra 480 matcher, publik- och supporterfrågor, teknisk utveckling, marknadsföring, försäljning av centrala avtal och att ge service till våra medlemsklubbar.

Nu söker vi en Ligakoordinator med placering på vårt kontor i Solna, bredvid Friends Arena.

Arbetet handlar om att assistera SEF:s Liga- och Evenemangsansvarig i frågor som rör serieplanering/spelordning samt kontakter med klubbar, partners och övriga berörda.

Detta innebär bl a att arbeta med administrativa tävlingsfrågor, såsom planering och ändring av matcher, vara behjälplig i arbetet runt Elitfotbollsmanualen och vara handläggare/föredragande i disciplin och besvärsutskottet.

I arbetet ingår även att vara behjälplig med övriga frågor som behöver koordineras i vår verksamhet, som t ex bokningar, biljetthantering och praktiska kontorsgöromål.

Vi ser gärna att du är van att arbeta lösningsinriktat, är positiv, noggrann och stresstålig. Det är ett starkt plus om du har erfarenhet av att jobba inom fotbollen med match och serieplanering, tävlingsfrågor inklusive regelverk.

Frågor kring tjänsten besvaras av Generalsekreterare Mats Enquist

(Mats.Enquist@Svenskelitfotboll.se), 0705-937771

eller Liga- och Evenemangsansvarig Ola Rydén

(Ola.Ryden@Svenskelitfotboll.se), 0701-900690

 

Ansökningar med bilagor/referenser lämnas senast 13/12 till:

Svensk Elitfotboll
info@svenskelitfotboll.se

eller

Föreningen Svensk Elitfotboll
Box 7118
174 07 Sundbyberg

(Besöksadress: Evenemangsvägen 31, Solna)

Märk ansökan ”Ansökan Ligakoordinator”.