Parallellt med Fotbollskampens individuella tävling där vinnaren kommer att koras under Allsvenskans stora pris så pågår också en lagtävling.
Logga in och klicka på ditt favoritlag och hjälp ditt lag, säger Madeleine Ödquist, projektledare för Fotbollskampen på Svensk Elitfotboll.

Varje registrerad användare av Fotbollskampen har möjlighet att också registrera sitt favoritlag i Allsvenskan eller Superettan. Gör man detta så hjälper man sitt lag i lagtävlingen samtidigt som man själv spelar matcher och kämpar för en topplats i den individuella tabellen.

Just nu leder AIK lagtävlingen, följda av Hammarby och IFK Göteborg. Superettanlaget Halmstad BK slår sig in på en sjundeplats, som enda lag utanför Allsvenskan på topp tio.

Registrerar man ett favoritlag så går 10 procent av intäkterna till lagets ungdomsverksamhet.

Topp tio i lagtävlingen 13 maj:

  1. AIK
  2. Hammarby
  3. IFK Göteborg
  4. Djurgården
  5. Malmö
  6. Elfsborg
  7. Halmstad
  8. IFK Norrköping
  9. Helsingborg
  10. Kalmar


Fakta Fotbollskampen:
Fotbollskampen har i dag över 40 000 användare som med, eller utan, ett registrerat favoritlag utmanar andra personer i en fotbollsfrågesport. Totalt finns idag nära 12 000 frågor i appen. 2015 spelades det över 300 000 matcher i Fotbollskampen och 2016 är förhoppningen en miljon matcher.