Från och med säsongen 2020 så utrustas hemsidorna för Allsvenskan och Superettan med en utförligare statistik jämfört med tidigare år.

Förutom aktuellt spelschema med tabell och matcher samt skytteliga och assistliga så finns det också statistik för varje individuell spelare i ligorna. Utöver statistik från årets matcher finns  historik för varje spelare från matcher i andra lag, andra ligor, landslag och svenska/utländska cuper.

I samband med varje match i Allsvenskan och Superettan så bemannas ett så kallat tagging center på Friends arena, där samtliga matcher tittas igenom för att bland annat säkerställa rätt målskytt och assistläggare. 

Direkt efter varje avslutad match aktiveras statistik som matchrapport, statistik över bollinnehav, antal offsides per lag skott på mål och vilka som spelat matchen.

Statistiken byggs på med fler funktioner under säsongen.

I ligornas appar, Allsvenskan Live och Superettan Live, går det att följa allt som händer i matcherna genom sekundsnabba uppdateringar för alla viktiga händelser. Sitter användaren uppkopplad via ett arena-Wifi får man dessutom lika snabbt videorepriser från alla matcher som spelas samtidigt. En helt unik tjänst för Allsvenskan och Superettan utan motsvarighet i den internationella fotbollen.  Efter en timme är klippen tillgängliga i appen även utanför arenans wifi. Klubbarna i Allsvenskan och Superettan har också egna klubbappar som går att ladda ner i Appstore och Google Play-butiken.

För media finns ännu mer utförligare statistik på tjänsten Mediaservice som Svensk Elitfotboll har tagit fram.