Hotellkedjan Nordic Choice Hotels ingick våren 2021 i ett samarbetsavtal med Svensk Elitfotboll, Allsvenskan och Superettan. Trots att det egentligen återstår ett år av det ursprungliga avtalet så förlängs det nu till och med 2025.

– Vi trivs väldigt bra med och hos Nordic Choice Hotels. Vi arrangerar många möten, både med interna- som externa gäster, och vi behöver känna trygghet i hög leverans- och servicenivå, vilket vi verkligen gör, menar Jan Karlsson, försäljningsdirektör på Svensk Elitfotboll.

Avtalet mellan Nordic Choice Hotels och Svensk Elitfotboll innebär att Nordic Choice Hotels är Officiell leverantör, exklusiv för Allsvenskan och Superettan på liganivå inom branschkategorin hotell och konferens.

– I Nordic Choice Hotels ser vi fram emot en ny och förbättrad avtalsperiod. Vi kan konstatera, genom att se tillbaka på det gångna året, att samarbetet fungerar väldigt bra. Vi passar verkligen varandras behov. Glada och stolta över att få stå som enda och prioriterad leverantör av hotelltjänster i Sverige under ytterligare en period, ska vi på äkta Nordic Choice manér, ta emot Svensk Elitfotboll på våra hotell, säger Jeanette Nellsjö, Contractual Director Nordic Countries på Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels som är en av Nordens största hotellbolag med över 200 hotell i Norden och Baltikum driver verksamhet genom hotellkedjorna Comfort-, Clarion, Clarion Collection- och Quality Hotel.